Traconet AS Traconet AS

Service og rådgivning

Økonomisk- og forretningsrelatert rådgivning
Av og til er det nødvendig å gå ut av huset, for å se ting i perspektiv og diskutere med objektive fagpersoner. Benytter du oss som en totalleverandør, er det enklere å gi deg som kunde helhetlig økonomisk rådgivning og tjenester.Vi ser ting i perspektiv og du kan diskutere med objektive fagpersoner. Vi bidrar på denne måten til  en ekstra merverdi for våre oppdragsgivere.

Faste kontaktpersoner som kjenner din bedrift
Hos oss får du en fast kontaktperson. Dette gir kontinuitet og følgelig det beste resultatet. Du vil få raskt svar på dine spørsmål og alt blir levert til fastsatt tidspunkt. Din faste rådgiver kjenner bedriften din og setter seg raskt inn i situasjoner og kan gi raske svar og løsninger.

Det lille ekstra kan gi stor gevinst for din bedrift
Traconet AS gir det lille ekstra som skal til for å få det optimale resultatet. Vi har kompetanse og motiverte medarbeidere til å løse de mest komplekse oppgaver innen vårt fagområde. Vi kan bistå bedrifter med å vurdere optimal datadrift og kan tilby nye effektive løsninger i samarbeid med våre datterselskaper.

Vi tilbyr:

Økonomistyring, skatterådgivning, bistand ved fisjoner og fusjoner, kapitalutvidelse og skattefunnssøknader, stiftelsearbeid, budsjettering og likviditetsplanlegging, selskapsevaluering ved kjøp og salg, akutt økonomibistand og generell økonomisk rådgivning.

Benytt oss som sparringspartner
Vi er en god sparringspartner når det gjelder videreutvikling, strategi og planleggingsarbeid samt sette å sette ideer og tanker ut i praksis.
Kontakt oss for en uforbindtlig prat. Det kan lønne seg.